Cazin

Svaki građanin Cazina jednako je važan i bitan član zajednice

Najbolji primjer je cijena godišnje parking karte za stanare zgrada u Cazinu koja je sa 80 KM na inicijativu i prijedlog vijećnika SDP-a smanjena na 20 KM godišnje

Slika

Kroz svoja djelovanja u lokalnoj zajednici članovi OO SDP Cazin kao vijećnici u OV Cazin ali i kao građani, pokazali su zavidan stepen odgovornosti i brige za probleme građana, koji su u nekoliko navrata bili jednostavno i lako rješivi, uz angažman i na inicijativu OO SDP Cazin.

Najbolji primjer je cijena godišnje parking karte za stanare zgrada u Cazinu koja je sa 80 KM na inicijativu i prijedlog vijećnika SDP-a smanjena na 20 KM godišnje.

Dakle, kristalno je jasno da se model predanog rada i korektnog političkog odnosa može prenijeti na sve nivoe vlasti u BiH, barem kada je u pitanju djelovanje SDP-a, što smo i pokazali.

Zato mislimo da bi puno bolje bilo da pojedine stranke u kampanji potenciraju šta su to uradili za ove četiri godine, kao svojevrstan račun građanima, nego da se služeći pretpostavkama, pogrešnim informacijama i nerelanim obećanjima dodvoravaju građanima koji definitivno više nisu ni slijepi ni gluhi, ako su to ikada i bili.

OO SDP Cazin je na stanovištu da je svaki građanin Cazina jednako važan i bitan član zajednice kome se mora posvetiti maksimalna pažnja, a da je taj posao puno lakši, ako smo UJEDINJENI !

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.