KO SDP USK

Suzdržite se od razbacivanja narodnog novca i potrošite ga za zbrinjavanje stradalih od poplava

Dok su juče neki stranački kandidati lijepili plakate Premijer USK i kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Hamdija Lipovača, je obilazio poplavljena područja.

Slika

Prvi dan predizborne kampanje za opće izbore 2014 je u Unsko-sanskom kantonu je prošao. Stranke su svoju predizbornu kampanju započele na različite načine. Gradovi su osvanuli pod panoima i plakatima pojedinih stranaka.

Samo je SDP održala svoje obećanje da se novac neće trošiti u ove svrhe nego da će biti iskorištene u druge korisnije svrhe. I na ovaj način pozivamo druge političke stranke da pokažu više pažnje i osjetljivosti za ljude čije su kuće poplavljene i koji sa strahom čekaju zimu, da se suzdrže od razbacivanja narodnog novca i potroše ga za zbrinjavanje stradalih od poplava.

Dok su juče neki stranački kandidati lijepili plakate Premijer USK i kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Hamdija Lipovača, je obilazio poplavljena područja.

 Dok su neki stranački lideri i kandidati obilazili potencijalne birače tražeći glas, Hamdija Lipovača je sa svojim saradnicima potpisivao ugovor  između Unsko-sanskih šuma i stečajnog upravnika „Drvna industrija“ Sanica , stvarajući tako uslove  za pokretanje proizvodnje u tvornici koja je prije rata zapošljavala i do 1200 radnika. U ovoj tvornici će se zapošljavati mještani Biljana i drugih mjesta ključke opštine koji su 1992.godine doživjeli genocid.

U Bihaću su sinoć, pred 600 svojih sugrađana, predstavljeni kandidati za predstojeće opšte izbore i to za Skupštinu USK, Parlament Federacije BiH i Parlamentarnu skupštinu BiH. Doktor Amir Murić, Mahmut Alagić i doktor Hamdija Lipovača kao lideri lista su garancija uspjeha SDP i na ovim izborima, ujedinjeni i odlučni da se građanima Krajine osigura bolja i sigurnija budućnost.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.