Sarajevo

Sutra pres konferencija Foruma sindikalnih aktivista i aktivistica SDP BiH

Forum sindikalnih aktivista i aktivistica će predstaviti nacrt dokumenta “Politika rada i socijalna politika: Naredni koraci” u kojem je analizirano trenutno stanje u kojem se nalaze radnici i radnice i ranjive socijalne grupe, te šta je potrebno uraditi kako bi se zaštitila njihova prava i interesi

Slika

Foruma sindikalnih aktivista i aktivistica  SDP BiH organizuje pres konferenciju u oblasti politike rada i socijalne politike, a u cilju jačanja, zaštite i promovisanja radničkih prava i interesa, u subotu 15. marta u Sarajevu.

Ovom prilikom Forum sindikalnih aktivista i aktivistica će predstaviti nacrt dokumenta "Politika rada i socijalna politika: Naredni koraci" u kojem je analizirano trenutno stanje u kojem se nalaze radnici i radnice i ranjive socijalne grupe, te šta je potrebno uraditi kako bi se zaštitila njihova prava i interesi.

Pres konferenciju će otovoriti Besima Borić, predsjednica Foruma sindikalnih aktivista i aktivistica, kojoj će pristustvovati članovi Predsjedništva FSA SDP BiH, te članovi radne grupe koji su radili na izradi dokumenta Segmedina Srna Bajramović, Kemal Beganović, Kenan Rešo i Emina Abrahamsdotter.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.