Sarajevo

Susret ministra FMUP-a Kurteš Predraga i Ambasadora Države Kuvajt u BiH

U dužem, srdačnom razgovoru, ministar Kurteš je istakao zahvalnost za pomoć i podršku koju je Država Kuvajt pružala i pruža Bosni i Hercegovini u više, za našu zemlju, značajnih projekata, nakon čega je razgovarano o određenim pitanjima iz domena sigurnosti.

Slika

Ambasador Države Kuvajt u Bosni i Hercegovini, Dr. Nasser Reden Al Motairi, boravio je danas u posjeti Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova, gdje ga je primio ministar Predrag Kurteš.

U dužem, srdačnom razgovoru, ministar Kurteš je istakao zahvalnost za pomoć i podršku koju  je Država Kuvajt pružala i pruža Bosni i Hercegovini u više, za našu zemlju, značajnih projekata, nakon čega je razgovarano o određenim pitanjima iz domena sigurnosti.
 

Izražavajući zahvalnost za učinjenu posjetu, on  je naglasio da saradnja i partnerski odnos između FMUP-a i Amabasade Države Kuvajt u Bosni i Hercegovini predstavljaju zajedničko i trajno opredjeljenje koje nema alternativu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.