Susret Karić – Macron: Razgovar o trenutnoj situaciji u Bosni i Hercegovini

Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva, sastala se danas sa Emmanuelom Macronom, predsjednikom Francuske, u Jelisejskoj palati u Parizu.

Kako je Karić naglasila, susret sa predsjednikom Francuske iskoristila je za razgovor o trenutnoj situaciji u Bosni i Hercegovini. Nije propustila priliku ni da istakne važnost podrške našoj zemlji na putu ka Evropskoj uniji i još važnije – očuvanju njenog teritorijalnog integriteta, navedeno je na njenom Twitter nalogu.

Gradonačelnica Sarajeva trenutno boravi na Pariškom mirovnom forumu, a, kako je objavila, i jučerašnji dan je bio ispunjen sadržajnim razgovorima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.