Goražde

Suljkanović zahvalio Bosanskopodrinjskom kantonu na pomoći poplavljenim

Zahvalio je nadležnim u Bosanskopodrinjskom kantonu koji su među prvima izvršili izmjene i dopune Zakona o povratnicima.

Slika

Potpredsjednik RS-a Enes Suljkanović prisustvovao je sjednici Vlade Bosanskopodrinjskog kantona te se tom prilikom zahvalio na saradnji i nesebičnoj pomoći koju je taj kanton pružio kako stanovnicima Doboja tako i svim ostalim koji su  žrtve poplava, od Maglaja do Bijeljine.

Također je zahvalio nadležnim u Bosanskopodrinjskom kantonu koji su među prvima izvršili izmjene i dopune Zakona o povratnicima.

U saopćenju iz Suljkanovićevog kabineta podsjeća se da te izmjene podrazumijevaju da se povratkom u mjesto prebivališta ne gube prava koja su prethodno ostvarena nakon isteka šest mjeseci, kao što je to bio slučaj dosad, već se to produžava do konačne sprovedbe Aneksa VII Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Nakon posjete Bosanskopodrinjskom kantonu, potpredsjednik Suljkanović se uputio u Foču, na ceremoniuj polaganja kamena temljca za obnovu Aladža džamije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.