Banja Luka

Suljkanović se sastao sa banjalučkim muftijom

Potpredsjednik Suljkanović je predstavio svoje dosadašnje aktivnosti u kreiranju kvalitetnijeg života svih Bošnjaka ali i ostalih naroda u Republici Srpskoj

Slika

U prostorijama Medžlisa islamske zajednice u Banja Luci potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović, danas 12.8.2014.godine, sastao sa muftijom Osman-ef. Kozlić

Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji, položaju Bošnjaka u Republici Srpskoj kao i zajedničkim aktivnostima u narednom periodu. Potpredsjednik Suljkanović je predstavio svoje dosadašnje aktivnosti u kreiranju kvalitetnijeg života svih Bošnjaka ali i ostalih naroda u Republici Srpskoj.

Banjalučki muftija se zahvalio potpredsjedniku Suljkanoviću na posjeti sa željom da u narednom periodu zajdničkim snagama pokušaju da obezbjede sigurniji i kvaliteniji suživot na prostoru Republike Srpske.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.