Banja Luka

Suljkanović se sastao sa banjalučkim muftijom

Slika

U prostorijama Medžlisa islamske zajednice u Banja Luci potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović, danas 12.8.2014.godine, sastao sa muftijom Osman-ef. Kozlić

Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji, položaju Bošnjaka u Republici Srpskoj kao i zajedničkim aktivnostima u narednom periodu. Potpredsjednik Suljkanović je predstavio svoje dosadašnje aktivnosti u kreiranju kvalitetnijeg života svih Bošnjaka ali i ostalih naroda u Republici Srpskoj.

Banjalučki muftija se zahvalio potpredsjedniku Suljkanoviću na posjeti sa željom da u narednom periodu zajdničkim snagama pokušaju da obezbjede sigurniji i kvaliteniji suživot na prostoru Republike Srpske.