Trebinje

Suljkanović posjetio dobrovoljnu vatrogasnu jedinicu Lastva

Enes Suljkanović se zahvalio ovoj jedinici na nesebičnoj pomoći, koju su pripadnici ove jedinice pružili za vrijeme katastrofalnih poplava u Bosni i Hercegovini

Slika

Danas 7.6.2014.godine, potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović, posjetio je Dobrovoljnu vatrogasnu jedinicu Lastva iz Lastve, grad Trebinje gdje se sastao sa komandirom Zdravko Paranos i pripadnicima te jedinice.

Razlog posjete je poziv komandira da potpredsjednik Suljkanović posjeti ovu jednicu i upozna se sa radom ali i uslovima pod kojim ova jedninica djeluje.

Ovom prilikom potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović se zahvalio ovoj jedinici na nesebičnoj pomoći, koju su pripadnici ove jedinice pružili za vrijeme katastrofalnih poplava u Bosni i Hercegovini a posebno za njihov angažman na području Zvornika, Šekovića i Doboja. Takođe je izrazio svoje zadovoljstvo jer raspolažu sa veoma lošom opremom a njihovi rezultati su za svaku pohvalu. Nada se da će entitetske i državne vlasti napokon shvatiti značaj vatrogasnih društava i  da će iste pokrenuti inicijativu da se njihov status dovede u ravnopravniji položaj, kao što je to slučaj u zemljama EU. 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.