MZ Obradovac

Suljkanović otvorio novoasfaltiranu dionicu puta

U ovaj projekat zajedno su investirali mještani Obradovca, lokalna zajednica i institucije BiH

Slika

Potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović, danas 29.7.2014.godine, posjetio je Mjesnu zajednicu Obradovac, opština Gradiška, gdje je zajedno sa načelnikom opštine svečano otvorio novoasfaltiranu dionicu puta u dužini od 3,5 km, kroz naselje Lipovaca.

U ovaj projekat zajedno su investirali mještani Obradovca, lokalna zajednica i institucije BiH. Potpredsjednik Suljkanović je izjavio da je ovo odličan primjer kako zajedno mještani, lokalna zajednica i  država mogu mnogo toga promjeniti u razvoju svih sredina u Republici Srpskoj. S obzirom da se ovdje radi i o povratničkoj sredini veoma je bitna poruka da bez kvalitetne podrške lokalne zajednice i nadležnih entitetskih i državnih institucija nema i pravog i održivog povratka. Nada se da će mnogi oni, čije su kuće u ovom naselju, a žive u inostranstvu, prepoznati da se stvaraju uslovi stalni povratak i da svoja znanja i iskustva prenesu ovdje te otvore pogone i zaposle ljude.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.