Doboj

Suljkanović na potpisivanju ugovora između UNDP i LAG

Ovaj projekat je uvrijednosti od oko 50.000 KM i ta sredstva će se iskoristiti za izgradnju kuhinje, trpezarije, kabineta psihologa, kabineta fizioterapeuta, kancelarije za rad kao i obuku za osoblje centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju, a koji ce, za sada, opsluživati oko 30 korisnika koji su, na zalost, marginalizovani u drustvu

Slika

Potpredsjednik RS Enes Suljkanović, kao predsjednik Izvrsnog odbora Lokalne akcione grupe regije Doboj, prisustvovao je danas, 23.09.2014. potpisivanju Ugovora o opremanju centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju između UNDP i Lokalne akcione grupe regije Doboj.

Ovaj projekat je uvrijednosti od oko 50.000 KM i ta sredstva će se iskoristiti za izgradnju kuhinje, trpezarije, kabineta psihologa, kabineta fizioterapeuta, kancelarije za rad kao i obuku za osoblje centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju, a koji ce, za sada, opsluživati oko 30 korisnika koji su, na zalost, marginalizovani u drustvu.

Potpredsjednik RS Suljkanović zahvalio se predstavnicima UNDPa na nesebičnoj pomoći gradjanima Doboja ali i svim ostalim mjestima u Republici Srpskoj i BiH. Pohvalio je rad LAG-a i Maju Mišić, kao izvršnu direktoricu LAGa, na odličnom radu i realizaciji velikog broja projekata višemilonske vrijednosti unatoč opstrukcijama ljudi koji su pokušali da omalovaže i stopiraju rad ove organizacije. Da se radi o kvalitetnoj organizaciji govori i činjenicada je i UNDP prepoznao LAG kao partnera.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.