Bratunac

Suljkanović i Pudarić za Bratunac osigurali mašine za čišćenje

Na sastanku je razgovarano o stanju u opštini nakon poplava, o šteti koja je izazvana ovom prirodnom nepogodom, a posvećeno joj je dosta manje pažnje u odnosu na druge opštine u Republici Srpskoj.

Slika

Potpredsjednik RS Enes Suljkanović posjetio je zajedno sa potpredsjednikom FBiH Svetozarom Pudarićem opštinu Bratunac i sastao se sa načelnikom opštine Nedeljkom Mlađenovićem.

Na sastanku je razgovarano o stanju u opštini nakon poplava, o šteti koja je izazvana ovom prirodnom nepogodom, a posvećeno joj je dosta manje pažnje u odnosu na druge opštine u Republici Srpskoj.

Potpredsjednik RS Enes Suljkanović naglasio je da je zajedno sa potpredsjednikom FBiH Svetozarom Pudarićem prepoznao problem u ovoj opštini i tako su i reagovali.

Naime, obezbijedili su mehanizaciju i gorivo koje je neophodno kod čišćenja svega onog što je poplava ostavila iza sebe. Potpredsjednik Suljkanović je rekao da će pokušati kroz svoje aktivnosti preko Fonda za povratak obezbijediti još neophodne pomoći, kao i preko saradnje sa raznim humanitarnim organizacijama, a posebno će se bazirati na obnovu zasada malina koja je u međuvremenu postala brend ovog kraja.

Načelnik opštine je izrazio svoje zadovoljstvo posjetom potpredsjednika oba entiteta i zahvalio na pomoći koja je došla u ovim teškim trenucima. 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.