Banja Luka

Suljkanović čestitao rukometašima plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru

Povodom plasmana naše rukometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo 2015.godine u Kataru, upućujem srdačne čestitke igračima, treneru i cjelokupnom rukovodstvu koje je zaslužno za taj historijski momenat

Slika

Potpredsjednik RS-a Enes Suljkanović je uputio čestitku rukometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine na plasmanu na Svjetsko prvenstvo 2015.godine.

Povodom plasmana naše rukometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo 2015.godine u Kataru, upućujem srdačne čestitke igračima, treneru i cjelokupnom rukovodstvu koje je zaslužno za taj historijski momenat sa željom da i u budućnosti ovi sjajni momci u nama bude osjećaj sreće i ponosa, i pokazuju onu ljepšu stranu života – saopćeno je iz Suljkanovićevog kabineta.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.