Banja Luka

Suljkanović čestitao Bajram

Povodom našeg najvećeg praznika, Ramazanskog bajrama, upućujem svim muslimanima najiskrenije želje da nastupajuće bajramske dane dočekate i provedete u miru, dobrom zdravlju, ljubavi i slozi.

Slika

Potpredsjednik RS Enes Suljkanović uputio je bajramsku čestitku vjernicima islamske vjere u BiH.

-Povodom našeg najvećeg praznika, Ramazanskog bajrama, upućujem svim muslimanima najiskrenije želje da nastupajuće bajramske dane dočekate i provedete u miru, dobrom zdravlju, ljubavi i slozi. Takođe vam želim da ostvarite svoj, kako lični, tako i poslovni uspjeh, a na opštu dobrobit svih nas i zajednica u kojima živimo. Bajram šerif mubarek olsun! – stoji u Suljkanovićevoj čestitki.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.