Doboj

Suljkanović apeluje za pomoć ugroženim ljudima

Neophodna nam je pomoć u lijekovima, sanitetskom materijalu, sredstvima za čišćenje, dezinfekciju, obući, odjeći, hrani, vodi…

Slika

Potpredsjedik RS Enes Suljkanović uputio je apel za pomoć svim ugroženim gradovima u Bosni i Hercegovini:

Poplave koje su Bosnu i Hercegovinu zadesile u zadnjih nekoliko dana izazvale su ogromne štete u puno naših gradova. Neophodna nam je pomoć u lijekovima, sanitetskom materijalu, sredstvima za čišćenje, dezinfekciju, obući, odjeći, hrani, vodi…   

Pozivam sve ambasade u Bosni i Hercegovini, humanitarne organizacije, privrednike i sve ljude dobre volje da se odazovu našem apelu i pruže nam svoju podršku u ovim, za nas, izuzetno teškim danima.                                                                                                

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.