Reagovanje

Suljagiću, pozabavite se sami sobom i štetom koju činite

Gospodine Suljagiću, izuzetno nas je iznenadila Vaša kandidatura za člana Predsjedništva BiH, svjesni činjenice da ste na povjerenu Vam poziciju ministra obrazovanja podnijeli neopozivu ostavku, shvativši da je riječ o poziciji kojoj niste bili u tom momentu dorasli, te da ste pod pritiskom ogromnog nezadovoljstva Vašim radom kao ministra i bunta studenata, roditelja i učenika „podvili rep“ i pobjegli sa„užarene“ stolice, koju Vam je tada SDP BiH povjerio

Slika

Zasigurno da se život gospodina Emira Suljagića iz dana u dan poigrava s njim i da mu nije lako živjeti u vlastitoj stvarnosti ispunjenoj nizom njegovih neuspjelih projekata kao političara, te on kao izlaz iz surove stvarnosti, kojom se više ne može nositi, vidi jedino u bježanju u svoj svijet mašte i snova, u kojem je on glavna uloga i u kojem sebe vidi kao nekog ko ima ključ za rješenje svih problema građana Bosne i Hercegovine.

Ne znamo kako drugačije objasniti njegovu izjavu datu u Velikoj Kladuši, da je jedan od glavnih razloga njegove kandidature za člana Predsjedništva BiH, njegova želja da pokuša popraviti štetu koju je, navodno, narodu BiH učinio predsjednik SDP BiH, zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova, dr. Zlatko Lagumdžija.

Gospodine Suljagiću, nemojte da Vas zavara aplauz većine od ukupno prisutnih 10-ak ljudi, koji su bili prisutni na Vašem predstavljanju u Velikoj Kladuši, predstavljanju koje prema sveukupnom dojmu nije ličilo ni na predstavljanje kandidata za predsjednika neke mjesne zajednice, a kamoli predstavljanju kandidata za šefa države.

Gospodine Suljagiću, izuzetno nas je iznenadila Vaša kandidatura za člana Predsjedništva BiH, svjesni činjenice da ste na povjerenu Vam poziciju ministra obrazovanja podnijeli neopozivu ostavku, shvativši da je riječ o poziciji kojoj niste bili u tom momentu dorasli, te da ste pod pritiskom ogromnog nezadovoljstva Vašim radom kao ministra i bunta studenata, roditelja i učenika „podvili rep“ i pobjegli sa„užarene“ stolice, koju Vam je tada SDP BiH povjerio, te se s pravom pitamo odkud sada odjednom tolika hrabrost i samopouzdanje da se uopšte kandidujete na bilo kakvu poziciju, a kamoli na poziciju na koju ste se kandidovali.

Sigurni smo da bosanskohercegovačka javnost nije kratkog pamćenja i da Vas ne želi kao člana Predsjedništva BiH, između ostalog jer ste u narodu prepoznati i po svojim agresivnim istupima i primitivnim napadima na političke neistomišljenike, a isto tako porodično, odnosno nasilje nad bračnim partnerom je postala Vaša uža specijalnost, te Vam preporučujemo da se Vi za početak pozabavite sami sobom i štetom koju drugima Vi činite.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.