Šuhret Fazlić: Bihać i Krajina podržavaju Denisa Bećirovića!

Kandidat za člana Predsjedništva BiH prof.dr. Denis Bećirović susreo se sa gradonačelnikom Bihaća, gospodinom Šuhretom Fazlićem.

Razgovaralo se o aktuelnom stanju u Gradu Bihaću, projektima koji su u toku te preprekama na koje se nailazi. U tom smislu gradonačelnik je upoznao prisutne o toku rješavanja migrantske krize.

Ovom prilikom je ponovio da snažno podržava kandidaturu Denisa Bećirovića i njegov program za državu Bosnu i Hercegovinu te da je uvjeren da podrška građanki i građana Bihaća neće izostati.
Denis Bećirović je čestitao gradonačelniku na dosad postignutim rezultatima u poboljšanju uslova života građana a posebno na ublažavanju migrantske krize u gradu na Uni.

Gradonačelnik Fazlić se zahvalio na posjeti i podržao Bećirovićev državotvorni program. Također, istakao je da od ukupno osam krajiških gradonačelnika i načelnika njih šest (Bihać, Cazin, Bosanska Krupa, Bužim, Ključ i Bosanski Petrovac) otvoreno i bezrezervno podržavaju kandidaturu Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH.