Šuhret Fazlić: Bihać i Krajina podržavaju Denisa Bećirovića!

Kandidat za člana Predsjedništva BiH prof.dr. Denis Bećirović susreo se sa gradonačelnikom Bihaća, gospodinom Šuhretom Fazlićem.

Razgovaralo se o aktuelnom stanju u Gradu Bihaću, projektima koji su u toku te preprekama na koje se nailazi. U tom smislu gradonačelnik je upoznao prisutne o toku rješavanja migrantske krize.

Ovom prilikom je ponovio da snažno podržava kandidaturu Denisa Bećirovića i njegov program za državu Bosnu i Hercegovinu te da je uvjeren da podrška građanki i građana Bihaća neće izostati.
Denis Bećirović je čestitao gradonačelniku na dosad postignutim rezultatima u poboljšanju uslova života građana a posebno na ublažavanju migrantske krize u gradu na Uni.

Gradonačelnik Fazlić se zahvalio na posjeti i podržao Bećirovićev državotvorni program. Također, istakao je da od ukupno osam krajiških gradonačelnika i načelnika njih šest (Bihać, Cazin, Bosanska Krupa, Bužim, Ključ i Bosanski Petrovac) otvoreno i bezrezervno podržavaju kandidaturu Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.