Suad Burić nosilac liste SDP BiH na prestojećim Lokalnim izborima u Brčko distriktu BiH

Na juće održanoj sjednici, Odbor organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH je potvrdio 34 kandidata koji će se naći na listi SDP-a za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 02. oktobra 2016. godine, te 2 kandidata za listu nacionalnih manjina.

Za nosioca liste izabran je Suad Burić, predsjednik Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH. Na listi će se naći 40% žena i preko 40% mladih kandidata.

Također želimo istaći da preko 80% kandidata prvi put učestvuje u izbornom procesu i nikada nisu činili dio izvršne i zakonodavne vlasti.

Zvanično predstavljanje izbornog programa i kandidata će se održati nakon Programske konvencije SDP-a BiH u mjesecu maju.

Ovim je, svega nekoliko dana nakon raspisivanja lokalnih izbora, okončan proces  pripreme  SDP BiH Brčko distrikta BiH za nadolazeće izbore, a period ispred nas želimo usmjeriti na komunikaciju sa građanima u kojem ćemo predstaviti naš Program za koji vjerujemo da će svojim kvalitetom i rješenjima koja nudimo dobiti  podršku naših sugrađana.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu