Kantonalni odbor SDP BiH Tuzla

Stvorene sve pretpostavke za dobar izborni rezultat na lokalnim izborima

Na sjednici Kantonalnog odbora SDP BiH Tuzla, kojom je predsjedavao predsjednik Enver Bijedić, usvojeni su značajni dokumenti, koji su u funkciji što kvalitetnijeg rada Kantonalne organizacije za ovu godinu, kao i što bolju pripremu za lokalne izbore koji će se održati u oktobru ove godine.

Između ostalog, usvojen je Okvirni Program rada Kantonalnog odbora SDP BiH Tuzla za period 2016-2019.godine, Program i Operativni plan rada KO SDP BiH Tuzla, za 2016. godinu. Također, usvojena je Odluka o imenovanju izbornog štaba KO SDP BiH Tuzla za lokalne izbore 2016. godine, sa jasno utvrđenim zadacima djelovanja istog.

Procijenjeno je da su u Kantonalnoj organizaciji SDP BiH Tuzla, stvorene sve predpostavke da se u predizbornoj i izbornoj kampanji ostvare zacrtani izborni ciljevi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.