Stranka privatizovala čitav jedan grad

OO SDP BiH Tešanj pridružuje se opravdanom buntu građana, a u vezi cjelodnevnog „konzerviranja“ uže gradske jezgre Tešnja na dan 19. august 2022. godine, i to baš u špici turističke sezone, u vrijeme „urlauba“ i „ferragoste“ kada se i inače susrećemo s velikim poteškoćama zbog preopterećenih gradskih saobraćajnica.

Uskratiti građanima parking prostore na tradicionalni „pijačni dan“ još od ranih jutarnjih sati, pa još kasnije i zatvoriti „Titovu“ i „Ilirski trg“, a sve to, navodno „zbog koncerta Mirze Selimovića“, prevarantski je i do bola licemjeran čin. Lažni je to alibi i udar na zdrav intelekt poštenog građanstva tešanjske općine.

Baš kao da u Tešnju zadnjih dana nije bilo sijaset koncerata još nekih mega zvijezda domaće muzičke estrade, pa i onaj veličanstveni i spektakularni, organizovan u čast našeg Nermina Handžića, pa se i pored svega toga opet čaršijom normalno šetalo i saobraćalo. Ali tada, kao ovaj put, se nije „slučajno“ poklopila Bakirova (SDA) tribina s terminima pomenutih koncerata. Slučajno ili ne!? Pa da i jeste, ničiji lični i stranački interes nije smio nadjačati onaj društveni. Ovako ostaje gorak okus izdaje građana od strane vladajućih struktura naše općine. Opšti utisak rezigniranih stanovnika i posjetilaca Tešnja, duboko razočaranih bezobrazlukom i bahatošću SDA stranke mogao se sažeti u, tog dana često izgovorenu, rečenicu: „Imaju li ovi dušu i trunke stida? Sve živo su sebi prigrabili, evo sada hoće i čaršiju da privatizuju!?“  Još dezinficirati, sapirati parking prostor, e da bi se na isti ugodno smjestila reportažna kola „nezavisne“ Hayat TV  i farsa u režiji lokalne SDA time je upotpunjena.

OO SDP BiH Tešanj je zato čvrsto stala na stranu iznevjerenih i razočaranih građana, i kao uvijek dosad ostaje Dosljedna s karakterom!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.