OO SDP Bugojno

Što prije pronaći počinitelje napada na vijećnika Šečića

Podržavamo napore PU Bugojno da što prije pronađe počinitelje ovoga djela, kako bi se izbjegla sva nagađanja u vezi sa eventualnom političkom pozadinom fizičkog obračuna između Samira Šečića i za sada nepoznatih počinitelja – navodi se u saopćenju ove stranke

SlikaPredsjedništvo OO SDP Bugojno osudilo je napad na samostalnog vijećnika u Općinskom vijeću Bugojno Samira Šečića.

-Podržavamo napore PU Bugojno da što prije pronađe počinitelje ovoga djela, kako bi se izbjegla sva nagađanja u vezi sa eventualnom političkom pozadinom fizičkog obračuna između Samira Šečića i za sada nepoznatih počinitelja – navodi se u saopćenju ove stranke.

 Izražava se nada da će nadležni organi okončati istragu u što skorijem roku.

-U skladu sa rezultatima istrage sudskim putem ćemo tražiti zaštitu svog digniteta u skladu sa Zakonom o zaštiti od klevete – navodi se u saopćenju Predsjedništva OO SDP Bugojno.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.