Sarajevo

Što hitnije deblokirati račun „Hidrogradnji“

Ovo „Hidrogradnju“ dovodi u tešku poziciju i ugrožava već ugovoreni posao na izgradnji vijadukta u Briješću, utječe i na mogućnost dobijanja novih poslova, te ugrožava više od 700 radnih mjesta u ovoj kompaniji

Slika

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić i federalni ministar energije, rudarstva i industrije Erdal Trhulj danas su, tijekom razgovora u sjedištu Federalne vlade u Sarajevu, iskazali podršku članovima Uprave „Hidrogradnje“ d.d. Sarajevo u nastojanjima da se što hitnije dođe do deblokade namjenskog računa ove kompanije.

Račun je blokiran zbog presude Općinskog suda u Sarajevu u korist „Bosanaplod Export-Importa“ d.d. Sarajevo. Ovo „Hidrogradnju“ dovodi u tešku poziciju i ugrožava već ugovoreni posao na izgradnji vijadukta u Briješću, utječe i na mogućnost dobijanja novih poslova, te ugrožava više od 700 radnih mjesta u ovoj kompaniji.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.