Šteta: Značajna podrška EBRD-a reformi transporta u Sarajevu

Sporazumom o grantu EBRD-a kojeg su potpisali ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta i direktorica Ured EBRD-a u BiH Manuela Naessl ostvarena je mogućnost podrške za reformu transporta.

“Naša saradnja sa EBRD-om na projektima koji su od važnosti građanima kantona je odlična i zadovoljan sam što pored mnogih projekata do sada prepoznaju i značaj pravnih i zakonskih reformi koje su nam potrebne”, istakao je ministar Šteta.

Kompanija koja će vršiti konsultantske usluge u procesu reforme transporta i iznalaženja najboljih zakonskih rješenja je KPMG Tax&Advisory B-H d.o.o Sarajevo.

Nakon potpisivanja sporazuma sa EBRD-om, ministar Šteta potpisao je i ugovor sa direktoricom ove kompanije Manal Bećirbegović.

“Potpisivanje ugovora dokaz je naše opredijeljenosti za najboljim pravnim rješenjima koje ćemo imati priliku primjenjivati u svim našim aktima. Ova podrška je još značajnija kada znamo da se radi o svjetski priznatoj kompaniji, čije su prakse jedne od najboljih”, zaključio je ministar Šteta.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.