Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo

Šteta: U toku radovi na novoj saobraćajnici na ratnom putu Igman u dužini od tri kilometra

Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta obišao je u petak gradilište na ratnom putu Igman, gdje su u toku radovi na novoj saobraćajnici u dužini od tri kilometra.

Riječ je o putu koji je od velike važnosti za historiju Sarajeva i države Bosne i Hercegovine, a kako je istaknuto, ovom prilikom, u protekloj godini urađeno je mnogo posla, dok se istim intenzitetom nastavlja i u ovoj, kada je planirano da radovi budu okončani.

“Nakon što završimo ovaj dio, plan je u periodu 2025-2026. godine graditi narednih 6,5 kilometara saobraćajnice od tzv. osmica do spoja s regionalnom cestom u mjestu Zoranovići. Tako da ćemo u skladu s našim ciljem, a to je unapređenje infrastrukture, po završetku kompletnog projekta, dobiti spajanje Hrasnice s regionalnim putem prema Bjelašnici novom saobraćajnicom u dužini od ukupno 9,5 km”, rekao je ministar Šteta.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.