Šteta: U procesu rasta sarajevskog SDP-a, nema stajanja

Večeras su na završnoj panel diskusiji sarajevskog SDP-a „Djela, ne riječi“, novim članovima sarajevskog SDP-a na Ilidži uručene članske kartice.

Predsjednik OO SDP Ilidža Samir Habota je izrazio veliko zadovoljstvo jer su stanovnici Ilidže prepoznali rad SDP-a i odlučili da se pridruže organizaciji.

„Bogatiji smo za 70 novih članova, a mi u SDP-u Ilidža znamo šta znači i jedan član više, jer naši najvredniji resursi su upravo ljudi. Nastavit ćemo pokazivati svojim djelima da smo otvoreni za svakog stanovnika Ilidže i da smo spremni još jače raditi za što kvalitetniju, bolju i ljepšu Ilidžu“, kazao je Habota.

Panel diskusiji i dodjeli članskih kartica prisustvovao je i predsjednik sarajevskog SDP-a Adnan Šteta koji je pohvalio dosadašnji rad ove organizacije.

„Kantonalnoj organizaciji razvoj svake općine mnogo znači. Napravili smo pomake, pravimo iskorake i presretan sam što ljudi to prepoznaju i odlučuju da svojim znanjima i idejama pomognu svima nama kako bismo došli do najboljih rješenja za zajednicu. U ovom procesu rasta sarajevskog SDP-a – nema stajanja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.