Ministar saobraćaja i komunikacija KS

Šteta: I ove godine Kanton Sarajevo je veliko gradilište

I ove godine Kanton Sarajevo je veliko gradilište.

Objavio je to na društvenim mrežama ministar saobraćaja i komunikacija KS Adnan Šteta (SDP).

“Krenete li iz Trnova, preko Ilidže, Novog Grada pa sve do Ilijaša, u svakoj općini našeg kantona se izvode ili su završeni radovi na obnovi saobraćajnica i unapređenju cestovne infrastrukture. Proteklih dana počeli su radovi na izgradnji uključne trake na brzoj cesti u naselju Osjek u općini Ilidža. Ranije je izgrađena isključna, došao je red i na uključnu traku. Ovo je još jedan od mnogih projekata koji realizujemo u ovoj općini”, naveo je Šteta.

Dodaje da je radno na kružnom toku kod GRAS-a, a očekuje i intenziviranje radova na drugom kružnom toku u istoj ulici koji će spajati Džemala Bijedića i IX transverzalu.

Iako je novembar, 10-ak gradilišta je trenutno aktivno u Kantonu Sarajevo, a najveći broj u Novom Gradu.

“Spajamo cjeline, ulažemo u infrastrukturu svakog dijela kantona, pomažemo razvoj općina osiguravanjem finansijskih sredstava za razvoj svake od njih, poručio je Šteta i zaključio. To je naše opredjeljenje od samog početka. Posebno me raduje činjenica kada vidim da su i građani i načelnici svih općina zadovoljni našim radom, ulaganjima i realizacijom projekata ovog Ministarstva u svakoj od devet općina našeg kantona.”

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.