Aleksandar Vuković

Stanivuković opstruiše postavljanje spomenika Srđanu Aleksiću

Gradskoj organizaciji SDP-a u Banjaluci gradonačelnik ovog grada Draško Stanivuković ne želi odgovoriti na zahtjev za gradnju spomenika Srđanu Aleksiću. Tim povodom oglasio se predsjednik gradske organizacije banjalučkog SDP-a Aleksandar Vuković.

– Na godišnjicu pogibije Srđana Aleksića, istinskog heroja Bosne i Hercegovine! Ima skoro godinu dana kako smo se više puta kao Gradska organizacija SDP BiH Banja Luka obratili gradonačelniku Banja Luke Drašku Stanivukoviću sa molbom za dodjelu lokacije za postavljanje spomen-biste koju bi sami finansirali! Odgovor nikada nismo dobili! – napisao je Vuković.

Prema njegovom mišljenju takav odnos Stanivukovića je dokaz njegove lažne prezentacije kao čovjeka koji iskreno šalje poruke zajedničkog života i multikulturalnosti Banja Luke. Zbog toga misli da Stanivuković danas zaslužuje samo jedno pitanje.

– Kako Vas nije sramota? – pita Vuković.

nap.ba