Aleksandar Vuković

Stanivuković opstruiše postavljanje spomenika Srđanu Aleksiću

Gradskoj organizaciji SDP-a u Banjaluci gradonačelnik ovog grada Draško Stanivuković ne želi odgovoriti na zahtjev za gradnju spomenika Srđanu Aleksiću. Tim povodom oglasio se predsjednik gradske organizacije banjalučkog SDP-a Aleksandar Vuković.

– Na godišnjicu pogibije Srđana Aleksića, istinskog heroja Bosne i Hercegovine! Ima skoro godinu dana kako smo se više puta kao Gradska organizacija SDP BiH Banja Luka obratili gradonačelniku Banja Luke Drašku Stanivukoviću sa molbom za dodjelu lokacije za postavljanje spomen-biste koju bi sami finansirali! Odgovor nikada nismo dobili! – napisao je Vuković.

Prema njegovom mišljenju takav odnos Stanivukovića je dokaz njegove lažne prezentacije kao čovjeka koji iskreno šalje poruke zajedničkog života i multikulturalnosti Banja Luke. Zbog toga misli da Stanivuković danas zaslužuje samo jedno pitanje.

– Kako Vas nije sramota? – pita Vuković.

nap.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.