Jasmin Imamović

Stalo nam je da pokažemo da smo spremni odgovoriti izazovu

Uložili smo maksimalan trud jer nam je stalo da pokažemo da smo kao lokalna sredina i kao država BiH spremni odgovoriti ovakvom izazovu – izjavio je za Fenu gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović nakon otvaranja višednevne civilne NATO-ove vježbe “Bosna i Hercegovina 2017”.

“Za cijelu BiH je važan taj put euroatlanskih integracija, a naravno da je za mene velika čast da je za domaćina odabrana Tuzla”, kazao je Imamović.

Više od 1.200 učesnika iz 34 zemlje u narednim danima će raditi na simulaciji poplava i jačih zemljotresa, kolapsa objekata, ali i saobraćajnih nesreća na kopnu i u vodi.

“Učinili smo dosta, ne samo Grad nego i Vlada Kantona, javna preduzeća, javne ustanove kao Dom zdravlja, Civilna zaštita, gradski Crveni križ, vatrogasna jedinica… Dosta je urađeno i u kampusu Univerziteta koji je bivša kasarna”, naveo je gradonačelnik Tuzle.

Fena

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.