Mirsad Mešić

Šta je Komšić uradio da pomogne bilo kome!

Mešić je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, istakao da bi Demokratska fronta – Željko Komšić mogla javnosti objasniti koliko je donacija sjedeći osam godina u Predsjedništvu BiH Željko Komšić obezbijedio za bilo šta, a posebno za poplave koje su poharale zemlju

Slika

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik Kantonalnog odbora SDP-a Zeničko-dobojskog kantona Mirsad Mešić komentirajući saopćenje Demokratske fronte – Željko Komšić vezano za donatorsku konferenciju u Briselu, od člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, zatražio je da javnosti objasni koliko je on donacija osigurao na funkciji u Predsjedništvu BiH.

Mešić je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, istakao da bi Demokratska fronta – Željko Komšić mogla javnosti objasniti koliko je donacija sjedeći osam godina u Predsjedništvu BiH Željko Komšić obezbijedio za bilo šta, a posebno za poplave koje su poharale zemlju.

– Neka javnosti predoči da li je, i kada, doveo u BiH nekog stranog investitora i otvorio radna mjesta za naše građane. Neka javnosti kaže, a posebno ljudima kojima treba vratiti krov nad glavom i radno mjesto, da li trebamo pokazati solidarnost prema njima, kroz povoljne kredite, koje će država vraćati da bi pomogla unesrećenim građanima ili ih ostaviti na ulici da se sami snalaze? – naveo je Mešić.

Istakao je i da stotine miliona KM koji su sakupljeni kao donacije i koji se već implementiraju na terenu svakako ne interesuju ljude iz vrha DF- Željko Komsić, koji godinama, kako navodi, sjede na budžetima i lagodno žive plaćeni novcima poreznih obveznika, bez ikakve odgovornosti i konkretnog djela.

– Da li Komšić uopšte zna da je šteta samo na stanovanju i radnim mjestima veća od dvogodišnjeg državnog budžeta i iznosi oko dvije milijarde KM i šta je uradio da se pomogne bilo kome do sada? – naveo je Mešić, između ostalog, u izjavi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.