Nusret Helić

Sredstvima Općine Gračanica asfaltirana moderna saobračajnica “Bahići”

U utorak 12.06.2016. godine, asfaltirana je moderna saobraćajnica “Bahići” u MZ Gračanica. Širina asfaltiranog puta je 5,00 m a dužina 450 m.

Vrijednost puta “Bahići” je cca. 50.000 KM, a sredstva je obezbijedila Općina Gračanica. Izvođač radova je d.o.o. Roading Gračanica.

Svečanu vrpcu je presjekao Načelnik općine Gračanica Nusret Helić, koji je istakao zadovoljstvo što je završen još jedan infrastrukturni projekat koji će olakšati život naših sugrađana, a posebno mještana ovog naselja. U svom obraćanju Načelnik je obećao još projekata, a jedan od njih je spajanje ove dionice sa naseljom “Javor” i “Mustafići”.

Veliki broj zadovoljnih mještana su se zahvalili Načelniku na podršci tokom izgradnje ove dionice.