Nusret Helić

Sredstvima Općine Gračanica asfaltirana moderna saobračajnica “Bahići”

U utorak 12.06.2016. godine, asfaltirana je moderna saobraćajnica “Bahići” u MZ Gračanica. Širina asfaltiranog puta je 5,00 m a dužina 450 m.

Vrijednost puta “Bahići” je cca. 50.000 KM, a sredstva je obezbijedila Općina Gračanica. Izvođač radova je d.o.o. Roading Gračanica.

Svečanu vrpcu je presjekao Načelnik općine Gračanica Nusret Helić, koji je istakao zadovoljstvo što je završen još jedan infrastrukturni projekat koji će olakšati život naših sugrađana, a posebno mještana ovog naselja. U svom obraćanju Načelnik je obećao još projekata, a jedan od njih je spajanje ove dionice sa naseljom “Javor” i “Mustafići”.

Veliki broj zadovoljnih mještana su se zahvalili Načelniku na podršci tokom izgradnje ove dionice.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.