Lana Prlić

Sramota je da Vlada HNK četiri mjeseca nije usvojila nijedno zakonsko rješenje

Lana Prlić, potpredsjednica Socijaldemokratske partije BiH, smatra da aktuelna Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) za vrijeme svog mandata nije uradila nijednu korisnu stvar za građane ovog kantona, te da se to, vjerovatno, do kraja ovog mandata neće promijeniti.

„Građani moraju znati da se Vlada HNK nije sastala mjesecima, a posljednji izvještaj Centra civilnih inicijatva je rad ove Vlade ocijenio lošom ocjenom. Očito je ova Vlada završila svoj posao nakon što su se podijelile fotelje, čime su u potpunosti dokazali da rade po principu „rada“ aktuelne federalne Vlade.

U posljednja četiri mjeseca nije utvrđeno apsolutno nijedno zakonsko rješenje, što je nedopustivo. Građanima HNK sa ovom vlašću nije ništa bolje, a i ne vidimo realizaciju niti jednog obećanja koja su vrištala sa plakata tokom izbora 2014. godine“, navodi Prlić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu



Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.