Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs- SKOK održan u Konjicu

Spriječiti odlazak mladih

Početak treće sedmice realizacije SKOK edukacije otpočeo je u Konjicu.

Mladi su imali priliku prisustvovati jednodnevnom motivirajućem programu koji ima za cilj da okupi mlade ljevičare širom Bosne i Hercegovine, i da kroz interaktivna predavanja i diskusiju zajednički uoče probleme mladih. Konjic se kao i drugi gradovi u Bosni i Hercegovini suočava sa odlaskom mladih, te je kako učesnici smatraju neophodno napraviti strategiju koja bi adekvatno zaustavila taj trend.

SDP Bosne i Hercegovine ponosan je na ovaj program edukacije ali i na veliku zainteresovanost mladih da učestvuju na SKOK-u i budu dio promjena u svojim zajednicama.

SKOK će se realizovati u preko 45 gradova širom Bosne i Hercegovine, a naredne edukacije će se održati u Donjem Vakufu, Zenici, Jablanici i Gornjem Vakufu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.