OO SDP Lukavac

Spremni smo za odmjeravanje političke snage sa SDA!

Na održanom sastanku OO SDP BiH Lukavac, OO DF Lukavac i OO SDU Lukavac jednoglasno je donesen stav da je SDA Lukavac uz podršku mentora Mirsada Kukića povukla očajnički potez pokušaja opoziva načelnika Edina Delića. Ovaj potez je logičan slijed politike blokade i destrukcije SDA. Očekivali smo ovakav rasplet situacije i pružamo potpunu i neupitnu podršku načelniku Deliću.

Na odmjeravanje političke snage protiv SDA Lukavac i njihovih satelita smo spremni zbog budućnosti naše općine. Istina, ovaj politički meč koji organizuje SDA Lukavac građane Lukavca će koštati dosta novaca i vremena što će usporiti progresivan napredak općine.

Edin Delić kao načelnik svih građana općine Lukavac u veoma kratkom periodu ima zapažene rezultate, bez obzira na sve opstrukcije SDA Lukavac i njezinih satelita. SDA Lukavac opozivom želi blokirati pozitivan napredak i rad u interesu građana, a što su građani općine Lukavac prepoznali.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.