Ministarstvo odbrane i Oružane snage BiH

Spremni pomoći nakon novih elementarnih nepogoda

Angažman Oružanih snaga BiH na projektima pružanja pomoći civilnom stanovništvu nakon majskih poplava nije prestao, a sada je, nakon novih obilnih kiša, još više intenziviran, saopćeno je iz Ministarstva odbrane BiH

SlikaMinistarstvo odbrane i Oružane snage BiH prate situaciju i stanje na terenu na područjima Bosne i Hercegovine koja su trenutno zahvaćena kišama, poplavama i klizištima i spremni su da, u skladu sa procedurama i na zahtjev civilnih organa vlasti, reaguju ukoliko se za to iskaže potreba.

Angažman Oružanih snaga BiH na projektima pružanja pomoći civilnom stanovništvu nakon majskih poplava nije prestao, a sada je, nakon novih obilnih kiša, još više intenziviran, saopćeno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Nakon majskih poplava pripadnici Oružanih snaga BiH su trenutno angažovani na sanaciji putnih komunikacija, klizišta, regulaciji riječnih tokova, pripremi i postavljanju pontonskih mostova, u općinama Zavidovići, Derventa, Orašje, Bratunac, Brod i Olovo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu



Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.