SDP BiH Doboj

Sporazum o zajedničkom nastupu na Opštim izborima

Povodom zajedničkog nastupa SDP i SBiH u okviru Proevropskog bloka, potpredsjednik SDP BiH Enes Suljkanović i predsjednici RO i GO SDP BiH Doboj i RO i GO SBIH Doboj, danas su u Doboju potpisli Sporazum o zajedničkom nastupu na Opštim izborima 2018 u Bosni Hercegovini.

Shodno dobroj saradnji odmah posle lokalnih izbora 2016 između gradskih i opštinskih organizacija gore navedenih stranaka a koje se posebno manifestovalo 2017 na provedenim izborima za Savjete mjesnih zajednica u Gradu Doboj, na kojim su ove stranke imale zajednički nastup i veoma dobre rezultate, osvojenih oko 75 % članova savjeta mjesnih zajednica, na inicijativu RO SDP BiH Doboj i RO SBiH Doboj a u cilju što boljih rezultata na Opštim izborima 2018 do dogovora o zajedničkom nastupu na pomenutim Izborima.

SDP BiH kao lider Proevropskog bloka obavezuje se da će shodno izbornim rezultatima u Izbornoj jedinici 5 (regija Doboj) obezbjediti adekvatnu zastupljenost kadrova SBiH kako u organima Republike Srpske tako i u organima Bosne i Hercegovine.

Takođe, SDP BiH će potpisati sporazume o zajedničkim nastupima na Opštim Izborma 2018 sa: A SDA u Izbornoj jedinici 1, sa BDP u Izbornoj jedinici 6, sa Narodnom strankom Radom za boljitak i Hrvatskom strankom na čitavom području RS, naglasio je potpredsjednik SDP BiH Enes Suljkanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.