Gašenje BK Krajišnik

Spasimo sport Velike Kladuše

Ovim putem izražavamo ogorčenje zbog najavljenog gašenja Bokserskog kluba “Krajišnik” iz Velike Kladuše iz razloga što nisu u mogućnosti da plaćaju korištenje Gradske sportske dvorane u Velikoj Kladuši za održavanje treninga!

Mišljenja smo da se daljnje uništavanje sporta Velike Kladuše mora zaustaviti i za to imamo konkretan prijedlog.

Svjesni smo finansijske krize u Općini i političke krize u Općinskom vijeću zbog čega još ne postoje upravni organi i skupštine Javnih preduzeća, između ostalog i Komunalija koji raspolažu Gradskom sportskom dvoranom.

Svjesni smo također da Gradska sportska dvorana većinu vremena zjapi prazna bez ikakvih dešavanja i manifestacija, a ponajviše zbog visoke cijene rente i nedostatka ideja.

Shodno tome predlažemo da se sportskim klubovima na području Općine Velika Kladuša besplatno da na korištenje Gradske sportske dvorane po tri termina sedmično s tim da se ti isti sportski klubovi obvežu na organizaciju raznoraznih sportskih manifestacija u Gradskoj sportskoj dvorani u toku godine za koje će se prodavati ulaznice i taj novac usmjeriti u plaćanje troškova održavanja i tekućih obaveza Gradske sportske dvorane.

Ovim prvim korakom ćemo spriječiti daljnje tonjenje velikokladuškog sporta i ovakvim partnerskim odnosima krenuti naprijed na obostrano zadovoljstvo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.