Socijaldemokratsko proljeće u Banjoj Luci

Prvi dan proljeća donio je nove ideje u Banja Luku. Naime, u Banjoj Luci, održana je edukacija o socijaldemokratiji.

Na Socijaldemokratkom kratkom otvorenom kursu učestvovalo je 20 mladih ljudi iz Banja Luke. Mladi su pokazali veliku zainteresovanost za aktivno učešće u društvenim promjenama, poštujući slobodu i jednakost svakog građanina BiH. Kao glavni problem i kočnicu ka napretku BiH prepoznata je sama svijest građana, na čemu je neophodno konstantno raditi i napredovati. Svi su se usaglasili da je socijaldemokratija, ne samo politička ideologija, već i način življenja jednog zrelog i normalnog društva. Potrebno motivisati mlade ljude da kreiraju sami za sebe budućnost.

Predavači na kursu su bili: Aleksandar Kostić, Marina Kucalović i Đorđe Praštalo.

Nakon odlične atmosfere tokom edukacije sve nam miriše na jedno novo i lijepo proljeće, što nam daje podstrek da nastavimo dalje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.