Ernest Imamović

Socijaldemokratski pokret je mahalska manipulacija

Zastupnik Socijaldemokratske partije u Skupštini Bosansko-podrinjskog kantona Ernest Imamović je još jedan od onih koji su demantovali da imaju bilo kakve veze s inicijalnim odborom Socijaldemokratskog pokreta za kojeg se pretpostavlja da je ideja Zlatka Lagumdžije.

Imamović je tvrdnju portala The Bosnia Times o osnivanju Socijaldemokratskog pokreta okarakterisao kao načinom da se naškodi socijaldemokratiji jer, kako je rekao, mnogima smeta.

Tvrdi da ne zna ništa o sjednici inicijalnog odbora dodavši:

“Smatram da se ustvari radi o besmisljenoj mahalskoj manipulaciji, praveći štetu samoj Socijaldemokratskoj partiji Bosne i Hercegovine.”
Prema njegovim riječima, obrazovanje i socijaldemokratija nisu od njega napravili čovjeka koji jedno priča, a drugo radi.

Naglasio je da ljude koji se dovode u vezu s ovim pokretom poštuje i cijeni ali:

“Ako je neko mislio da formiranjem nekog Inicijalnog odbora Socijaldemokratskog pokreta može pomoći Socijaldemokratskoj partiji Bosne i Hercegovine, moje je mišljenje da se varaju jer pomoći socijaldemokratiji možemo jedino učiniti jačanjem integrisanja socijaldemokratske ideje unutar same Socijaldemokratske partije kroz jasne, iskrene stavove u otvorenoj socijaldemokratskoj društveno angažovanoj i djelotvornoj partiji za sve, jer Socijaldemokratsku partiju ne čine pojedinci nego organizovana masa članova i simpatizera” naveo je Imamović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.