Saša Magazinović

Socijaldemokratska partija BiH obilježava 108 godina od svog osnivanja

Večeras će Socijaldemokratska partija BiH obilježiti 108 godina od svog osnivanja.

Predsjednik GO SDP-a Saša Magazinović kaže da, „kada su prije 108 godina ljudi koji su promovirali solidarnost, zajedništvo, pravdu, multietničnost, prava radnika, ravnomjerni ekonomski razvoj i druge progresivne vrijednosti osnovali Socijaldemokratsku stranku BiH, vjerovatno nisu slutili da će te iste vrijednosti biti potrebne i u današnjoj BiH i da će se njihovi sljedbenici i u 21. vijeku boriti za te iste vrijednosti“.

– Sa ponosom možemo reći da se naša partija u svojoj dugoj istoriji pokazala kao jedina u BiH koja ima odgovor na vrlo važna pitanja: slobode, pravde, a ponajprije ravnopravnosti i jednakosti svih naroda i građana Bosne i Hercegovine. Upravo je to jedna od poruka koju želimo poslati iz Banjaluke sa obilježavanja 108. rođendana SDP-a. Druga poruka koju želimo poslati javnosti je da smo spremni da naredne godine preuzmemo odgovornost kako bi pomenutih vrijednosti bilo više u našem društvu nego što ih ima danas, poručuje Magazinović.

(Izvor:Oslobođenje)

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.