Lazović

Socijaldemokratija svojom idejom i praksom najsličnija čovjeku u BiH

Lazović je u obraćanju kazao da je uvjeren u uspjeh SDP-a na narednim lokalnim izborima

Slika

Predstavnik Unije socijaldemokrata (USD) Miro Lazović obratio se delegatima vanrednog kongresa SDP-a BiH, koji se održava danas u Sarajevu, istakavši da ako prihvate ujedinjenje, o kojem su glavni odbori dviju stranaka postigli sporazum, ono neće predstavljati samo spajanje stranaka već i opredijeljenost za čuvanje i jačanje socijaldemokratije i BiH.

Dodao je da se BiH danas nalazi pred mnogim izazovima te da bez jake socijaldemokratije neće moći uspješno odolijevati nasrtajima na njene temelje i budućnost.

Lazović je rekao da samo zajedno okupljeni u toj ideji, a u saradnji s drugim građanskim patriotskim snagama mogu biti efikasna brana svim vrstama podjela i napada na bh. društvo i državu.

Naglasio je da je socijaldemokratija svojom idejom i praksom najsličnija bosanskohercegovačkom čovjeku i suštinski okrenuta njegovim svakodnevnim potrebama, jer predstavlja ideju dijaloga, pravde i solidarnosti  te most za spajanje naših političkih, etničkih i svih drugih podjela.

Lazović je u obraćanju kazao da je uvjeren u uspjeh SDP-a na narednim lokalnim izborima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.