Mirsad Mešić

SNSD izmišlja izazivanje ratne opasnosti

Zahtjev SNSD-a za održavanjem vanredne sjednice Zastupničkog doma Parlamenta BiH zbog, “ratnohuškačkih izjava” Bakira Izetbegovića, predsjedavajućeg predsjedništva Bosne i Hercegovine, zastupnik SDP-a Mirsad Mešić smatra dijelom predizborne kampanje SNSD-a.

– Povod za sjednicu je, zapravo, izborna kampanja SNSD-a, koji žele da sakriju sramotu da su protiv fer i poštenih izbora. Kako bi javnost zaboravila na izbornu krađu koja se očekuje, oni su izmislili navodnu ratnu opasnost koju izaziva član Predsjedništva BiH. Istovremeno lider SNSD-a gotovo svakodnevno priziva neke mračne događaje. U principu, to je jedan neozbiljan pokušaj da se skrene pažnja javnosti sa onog što su uradili sa Izbornim zakonom, odnosno izmjenama zakona koje je predložila grupa zastupnika, koji ima veze sa poštenim izborima i uvođenjem elektronskog prebrojavanja glasova – kazao je Mešić.

On ističe kako neće prisustvovati ovoj sjednici.

– Ja, iz principjelnih razloga, neću prisustvovati toj sjednici, jer je ovo jedna neozbiljna inicijativa, koja kod mene, odnosno kod SDP-a ne može naići na podršku. Koliko mi je poznato prisustvovati neće ni ostali članovi Kluba SDPBiH, ali ćemo doći na posao. Ako bi se desilo nešto što bi promijenilo našu odluku, mi ćemo biti tu da objasnimo zašto smo je promijenili – dodao je Mešić.

faktor.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.