Snažna podrška Editi Sulejmanović za načelnicu Novog Grada

Sinoć je u Sarajevu održana Četvrta sjednica Koordinacionog tijela KO FOŽ SDP BiH Sarajevo.

Na sjednici su, između ostalog, dogovorene zajedničke aktivnosti KO FOŽ sa opštinskim organizacijama FOŽ-a sa područja Kantona Sarajevo u narednom periodu.

Poseban naglasak dat je na procesu kandidovanja za opštinske izbore 2016., koji se trenutno odvija u opštinskim organizacijama. Svih devet OO FOŽ-a sa područja Kantona Sarajevo aktivno učestvuju u ovom procesu, a Kantonalni odbor FOŽ-a Sarajevo će u  punom kapacitetu podržati sve naše kandidatkinje. Posebna podrška data je našoj drugarici Editi Sulejmanović, za sada jedinoj kandidatkinji za načelnicu.

Sjednici se pridružio i predsjednik KO SDP BiH Sarajevo, drug Igor Kamočaji te kratkom informacijom izvjestio članice Koordinacionog tima o trenutnoj političkoj situaciji u Kantonu Sarejevo, djelovanju Kantonalnog odbora te budućim aktivnostima. Kantonalni odbor FOŽ-a Sarajevo će dati svoj maksimalan doprinos u realizaciji svih aktivnosti.

Na sjednici su dogovorene i posjete organizacijama FOŽ-a u Stocu, Tešnju i Srebrenici kao znak naše podrške pomenutim organizacijama.

Forum žena se obavezuje da će i u narednom periodu nastaviti podržavati kampanju pod sloganom “Pravo a ne privilegija“, obzirom da je cilj kampanje uskladiti prava svih porodilja na prostoru Federacije BiH, što je i programsko opredjeljenje SDP-a BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.