Bijedić

Slijedi konsolidacija SDP-a u Tuzlanskom kantonu i dolazak mladih i obrazovanih

Bijedić je podsjetio kako funkciju preuzima u vrijeme političkih potresa u Tuzlanskom kantonu, a prvi će mu zadaci biti “konsolidacija redova stranke u našem kantonu i ispravljanje grešaka koje smo, svjesno ili ne, u posljednje vrijeme napravili”

Slika

Moje preuzimanje funkcije predsjednika Kantonalnog odbora SDP-a BiH Tuzlanskog kantona samo je prelazno rješenje, jer po statutu SDP-a BiH trenutno nije moguće održati izbornu konvenciju na kojoj bi se izabrao novi predsjednik ovog kantonalnog odbora. Izjavio je ovo za Fenu novoizabrani predsjednik KO SDP-a BiH za TK, inače ministar prometa i komunikacija u Vladi Federacije BiH, Enver Bijedić.

Bijedić je podsjetio kako funkciju preuzima u vrijeme političkih potresa u Tuzlanskom kantonu, a prvi će mu zadaci biti "konsolidacija redova stranke u našem kantonu i ispravljanje grešaka koje smo, svjesno ili ne, u posljednje vrijeme napravili".

– Svjestan sam da će u narednom periodu SDP morati u svoje redove uvrstiti što više mladih i obrazovanih, kako bi nam pomogli da shvatimo probleme društva u kojima se sad nalazimo, te da nam, kao tim, pomognu u njihovom rješavanju. Stoga se nadam da će, nakon izborne konvencije, na čelo predsjednika KO SDPBiH TK doći neko od mladih i novih ljudi – rekao je  Enver Bijedić.

Bijedić je na jučerašnjoj sjednici preuzeo kormilo Kantonalnog odbora SDP-a a nakon što je jednoglasno prihvaćena ostavka bivšeg predsjednika KO SDP-a TK Seada Čauševića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.