Segmedina Srna-Bajramović

Skupština KS treba promjeniti ime škole “Mustafa Busuladžić”

Zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Segmedina Srna-Bajramović uputila je inicijativu u obliku prijedloga da se na sljedećoj sjednici raspravi o promjeni odluke o imenovanju Osnovne škole “Mustafa Busuladžić”

Srna-Bajramović je podsjetila na medijsko izvještavanje o stavu predsjednice Skupštine KS Ane Babić koja je u više navrata kazala kako je SBB pogriješio kada je glasao da se Osnovna škola “Dobroševići” preimenuje u OŠ “Mustafa Busuladžić”

“Nadam se da će zastupnici iskoristiti priliku da uklone sramotu koja je nanesena Skupštini Kantona Sarajevo zbog imenovanja škole”, rekla je Srna-Bajramović, nakon čega je zamolila da se zastupnici izjasne o uvođenju tačke na sljedećoj sjednici.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.