Srebrenik

Skupovi SDP-a u MZ Behrami, Dedići i MZ Seona

Prilikom obraćanja kandidati SDP-a su prezentovali ostvarene rezultate SDP-ovih zvaničnika na višim nivoima vlasti, počevši od putne infrastrukture na koridoru 5-C, infrastrukturnih projekata na polju energetike, povećanju penzija, reforme na polju zakona koji se tiču boračkih populacija

Slika

Pod sloganom “Ujedinjeni”,  juče su održani skupovi SDP-a u mjesnim zajednicama Behrami, Dedići i Seona, a kojem su prisustvovali mnogobrojni članovi i simpatizeri SDP-a sa ovih mjesnih područja.

Skupu su se obratili: prim dr. Ziher Suljić, potpredsjedavajući Općinskog vijeća Srebrenik i kandidat za zastupnika u Parlamentu Federacije BiH , Mustafa Muratović, ratni komandant, Sekretar OO SDP BiH Srebrenik i kandidat za Skupštinu Tuzlanskog kantona i Senada Junuzović, Predsjednica Foruma žena SDP BiH Srebrenik i kandidat na listi za Parlament Federacije BiH.  

Prilikom obraćanja kandidati SDP-a su prezentovali ostvarene rezultate SDP-ovih zvaničnika na višim nivoima vlasti, počevši od putne infrastrukture na koridoru 5-C, infrastrukturnih projekata na polju energetike, povećanju penzija, reforme na polju zakona koji se tiču boračkih populacija, čijom provedbom je iz prava izbačeno 9000 korisnika koji su nelegalno primali naknade u prethodnom periodu, i mnogih drugih stvari kojima su napravljeni prvi koraci ka boljoj Bosni i Hercegovini.

Kandidat za načelnika općine Srebrenik, Mirza Kešetović, takođe se obratio prisutnim građanima i zatražio njihovu podršku na predstojećim vanrednim izborima za načelnika, potencirajući da samo ujedinjeni sa SDP-om na čelu možemo zajedno doprinijeti unaprjeđenju lokalne zajednice.

Ujedinjeni do pobjede!

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.