Srebrenik

Skup SDP-a u MZ Rapatnica

U svom obraćanju, Mirza Kešetović je naglasio da su pravci djelovanja općinskog načelnika kojima će se on voditi: komunalna i putna infrastruktura,stvaranje ambijenta za nova radna mjesta, povezivanje općine sa geopolitički sličnim općinama u zemljama Evropske unije, uklanjanje administrativnih barijera za razvoj malih i srednjih preduzeća

Slika

Mjesna zajednica Rapatnica juče je bila domaćin još jednom predizbornom skupu SDP-a u okviru aktivnosti pred opće i prijevremene izbore za načelnika općine Srebrenik.Veliki broj prisutnih građana, članova i simpatizera SDP-a pokazuje da je Rapatnica ujedinjena i odlučna za još jednu pobjedu socijaldemokratske partije na našoj općini.

Prisutnima su se, kao i uvijek, predstavili kandidati naše općinske organizacije: prim. dr. Ziher Suljić,kandidat za zastupnika u Parlamentu Federacije BiH, Mustafa Muratović, kandidat za Skupštinu Tuzlanskog kantona, Senada Junuzović, kandidat na listi za Parlament Federacije BiH, Suad Jašarević, kandidat na listi za Skupštinu Tuzlanskog kantona, Melisa Mujezinović, kandidat za Skupštinu Tuzlanskog kantona te kandidat za načelnika općine Srebrenik, Mirza Kešetović koji je i ovom prilikom izrazio spremnost i odlučnost da se uhvati u koštac sa lokalnim problemima nakon što bude izabran za načelnika općine Srebrenik, 28. septembra na vanrednim izborima.

U svom obraćanju, Mirza Kešetović je naglasio da  su pravci djelovanja općinskog načelnika kojima će se on voditi: komunalna i putna infrastruktura,stvaranje ambijenta za nova radna mjesta, povezivanje općine sa geopolitički sličnim općinama u zemljama Evropske unije, uklanjanje administrativnih barijera za razvoj malih i srednjih preduzeća, razvoj sektora socijalnog poduzetništva, kao i finansiranje programa – Projekti mladih za mlade,izbor najbolje poslovne ideje za zapošljavanje mladih.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.