SKOKOM do ekukacije u Živinicama i Gračanici

Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs održao se u Živinicama i Gračanici i time se prvi nivo političke edukacije u Tuzlanskom kantonu završio. Raduje nas činjenica da je veliki broj mladih prisustvovao edukaciji i iskazao želju da unaprijedi znanje u oblasti političkog obrazovanja.

Mladi u Živinicama sa oduševljenjem su pratili edukaciju i pohvalili organizaciju  treninga u svojoj lokalnoj zajednici. Istakli su da je osnovni problem u njihovoj zajednici manjak interesovanja da se pronađu konkretna rješenja za zapošljavanje mladih i time egzistencijalno osigura njihov ostanak u Bosni i Hercegovini.

Socijakdemokratska partija Bosne i Hercegovine će u narednom periodu organizovati SKOK u Goraždu, Kaknju, Bugojnom, Prijedoru, Brčkom, Doboju i Banja Luci.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.