Forum mladih SDP BiH

Velika zainteresovanost za edukaciju u Čapljini

U Čapljini je održan prvi nivo edukacije SKOK – Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs. Jednodnevni motivirajući program ima za cilj da okupi mlade ljevičare širom Bosne i Hercegovine, i da kroz interaktivna predavanja i diskusiju zajednički uoče probleme mladih.
Velika zainteresovanost mladih za ovaj program edukacije dočekala nas je i u Čapljini, gdje su mladi aktivno učestvujući u raspravi istakli da žele zaustaviti odlazak mladih iz svog grada. Učesnici i učesnice, pohvalili su organizaciju ovakvih edukacija jer nisu dosada imali priliku prisustvovati nečemu sličnom.
SKOK je SDP-ov novi pristup u političkom educiranju mladih. Na bazi dosadašnjeg iskustva kada su u pitanju edukativni programi koje realizuje SDP BiH, ukazala se potreba da se programi edukacija sistemski uvežu, te da se na neki način unaprijede i dograde.
Naredni SKOK organizuje se u Stocu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.