SKOK u Žepču

U petak, 24. marta u sali Općinskog vijeća u Žepču pred skoro 30 mladih osoba je održan kratki otvoreni kurs socijaldemokratije.  Kurs provodi SDP BiH , a ima za cilj upoznati mlade ljude širom Bosne i Hercegovine sa univerzalnom idejom koja se zove socijaldemokratija.

Ovo je bila jednistvena prilika da se mladi iz naše Općine  upoznaju sa principima i temeljnim vrijednostima SDP BiH, zatim da se svi skupa zajednički još jednom  uvjerimo u ispravnost puta kojeg smo odabrali, zatim da budemo ponosni  i spremni preuzeti odgovornosti koju kao mladi SDP BiH nosimo u svojoj sredini.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.