SKOK realizovan i u Prijedoru

U sklopu realizacije Socijaldemokratskog kratkog otvorenog kursa, koji se održava u gradovima i opštinama širom BiH, uspješno je završena edukacija i u Prijedoru.

Cilj SKOK-a jeste upoznavanje osnovnih principa socijaldemokratije, istorije i savremenih izazova SDP-a. Učesnici su imali priliku da međusobno diskutuju i razmjene iskustva, gdje su jasno pokazali opredjeljenost za principe socijaldemokratije, koji predstavljaju temelj svakog zdravog društva.

Mladi su pokazali želju za promjenama i težnju ka aktivnim učestvovanjem u reformama kako bi naše drušvo postalo ekonomski jako i kako bi se stvorlo sigurno okruženje za život i ostanak u državi. Njihov prvi korak nakon uspješnog pohađanja SKOK-a, će biti učešće na naprednijim edukacijama tokom 2018. godine.
Edukaciju su održali Marina Kucalović i Aiman Sawanda.

Zaključak održanog SKOK-a je bio da se moramo aktivnije uključiti u politički život i kreirati budućnost za sebe i po svojoj mjeri!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.