SKOK održan u Čapljini

Proteklog vikenda održan je Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs u Čapljini, gdje su se mladima prezentovale osnove socijaldemokratije.

SKOK okuplja ne samo mlade iz SDP-a, već i sve one koji dijele ideju zajedničke Bosne i Hercegovine. Mladi ljudi su diskutovali o socijaldemokratiji nekad i sad i očuvanju ideje stare 109 godina. Učesnici su motivisani za rad i borbu za Bosnu i Hercegovinu. Razgovaralo se o liderstvu i bitnosti ne samo ideja, već i lidera i sljedbenika istih.

Čapljina je prvi grad u Hercegovini koji je ove godine počeo sa realizacijom SKOK-a, a edukacija  se nastavlja narednih dana u Prozoru, Jablanici,Konjicu, Stocu i Mostaru. Predavači su bili: Lana Prlić, Arman Zalihić i Adna Hanić. Domaćin je bio mladi vijećnik u Čapljini Nedžad Merdan.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.